Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Benim Saygıdeğer HALKIM! Her takvim önemli bir olayı başlangıç olarak almıştır. Bugün dünyada genel olarak kullanılan takvim, İsa Peygamber’in doğumunu başlangıç olarak alan Miladi Takvimdir.

Yeni bir yıl başlarken: Biten yıl neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçiririz. Çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı, Ahıskalı Türklerin problemlerini çözüp çözmediğimizi düşünürüz.

Ümit ediyorum ki bu yeni yıl biz Ahıskalılar için yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılı olacaktır.

İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Bizler de böyle yapacağız. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız, yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız, tam birleşmemize nail olmamız gerekir.

2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak.

Aziz soydaşlar! 2011 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin herbirinize ve her aileye. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun.

Yeni yılın Ahıskalı halkımıza ve tüm Türk Dünyasına sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. 2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu Yıllar!

Ziyatdin İSMİHANOĞLU
DATÜB Genel Başkanı, Kazakistan Ahıska Milli Merkezi Başkanı
Kaynak: Ahıska Basın Bilim Merkezi

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz