Mikail İbrahimoğlu 503 haber

Bebeğin vücudunda Arapça yazılar çıktı

Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde yaşayan bir ailenin bebeklerinin vücudunda Arapça yazılar çıktı. Bebeğin vücudundaki yazılar, ülkede günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Rusyadaki Bebeğin vücudunda Arapça "İşaretlerimi İnsanlara Göstereniz" yazıyor. Yakubov ailenin ikinci erkek çocuğu olan Ali'nin vücudunun çeşitli kısımlarında iddiaya göre kendiliğinden, Arapça yazılar belirmeye başladı.Ailenin henüz dokuz ayını doldurmamışminik Ali'nin bu durumunu kimseye anlatmak istemediği, ancak "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazısı belirince ailenin olayı başkalarına anlattığı illeri sürülüyor.

Hamileliği döneminde çok sayıda din içerikli rüya gördüğünü söyleyen Ali'nin annesi Madina Yakubov, yazıların çocuğun doğumundan itibaren sürekli ortaya çıktığını söylüyor.
Anne Yakubova, "İlk önce Allah'ın adı yazıldı. Daha sonra Ramazan'ın başlangıcıyla vücutta Kur'an-ı Kerim'den ayetler belirlemeye başladı. Yazılar çıkmaya başladığı anda çocuk ağlayıp sızlıyor." dedi.
Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi.
Doktorlar durumun görülmemişbir vaka olduğunu belirtirken, bilimsel bir açıklamasının da bulunmadığını söylediler.

Kaynak : Samanyolu Haber

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz