Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalı gençler; "Erdoğan'ın emrindeyiz"

İnegöl Ahıska Türkleri Derneği Yönetimi ve Gençlik Kolları yöneticiliği yapan Rüstem Musaoğulları ve Mustafa Mavigil, geçtiğimiz gün bazı açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduklarını ifade ettiler.

15 Temmuz tarihinde milli iradeye yapılan darbe girişimi nedeni ile basın açıklamasında bulunan Ahıskalı gençler, günlerde milli nöbet için meydanlarda olduklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduklarını ifade ettiler.

İnegöl Ahıska Türkleri Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Rüstem Musaoğulları  ve Mustafa Mavigil, Ahıska Türkleri olarak yapılan hain darbe girişimini kınadıklarını belirtti. Gençler, Ahıskalı Türkler olarak bu ülke için gerekirse canlarını bile feda edebileceklerini ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın emirlerini yerine getirerek 15 Temmuz dan beri milli nöbeti tuttuklarını belirttiler. Gençler, Ahıska Türkleri olarak bu ülkeyi çok sevdiklerini ve FETÖ gibi hainlere bu ülkeyi karıştırmalarına izin vermeyeceklerini belirterek, şehitlere minnettar olduklarını, onların tekrar kendilerine Çanakkale ve milli mücadele ruhunu hatırlattıklarını, bu milletin birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı sürece ne kadar güçlü olduğunu herkesin bir kez daha gördüğünü ifade ettiler.

BU İMAN OLDUKÇA BİZİ YENEMEZLER

Mustafa Mavigi, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı; " olarak diyeceğimiz şudur ki; bu topraklarda bin yıldır varız ve var olmaya da devam edeceğiz. Allah'ın izniyle değil FETÖ, Amerika ve Avrupa'da  gelse, bizde bu iman olduğu sürece hiç bir kul bizi  yıkamaz, Allah bizimledir. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

Kaynak: Okur Gazetesi

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz