Mikail İbrahimoğlu 503 haber

Dayton Ahıska Türk-Amerikan Toplumu Merkezi’nde Dayanışma Günleri

Dayton Ahıska Türk Amerikan Toplumu Merkezi, yılda bir düzenlenecek olan Dayanışma Günleri etkinliğinin ilkini 19 ve 20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Halka açık olan etkinlik saat 1:00 pm ve 4:00 pm arasında Engineers Club of Dayton'da (Dayton Mühendis Klübü) gerçekleştirilecek.

Türk-Amerikan toplumu'nun ABD'deki diğer topluluklarla olan ilişkilerini geliştirme ve toplumlar arası bir köprü oluşturma amacıyla düzenlenen dayanışma günlerinin bu yılki programına, Türkiye Cumhuriyeti Washington Büyükelçisi Namık Tan ve Başkonsolos Kenan İpek'in yanı sıra birçok yerel ve ulusal yetkili katılacak. Programda bir konuşma yapacak olan Büyükelçi Namık Tan, Türk-Amerikan ilişkilerinin önemi, Ahıska Türkleri ve eğitim konularına değinecek.

Ohio'daki Dayton Ahıska Türk Amerikan Toplumu Merkezi'nin her yıl düzenleyeceği Dayanışma Günleri'nin ilkine birçok Türk gençlik grubunun yanı sıra, Ohio ve 17 farklı eyaletten birçok öğrenci katılacak. Programda öğrenciler futbol, güreşvb. atletik müsabakalar ve bilgi yarışmaları gibi etkinliklere katılırken bazı katılımcılar da şarkı söyleme ve dans yarışmalarına iştirak edecekler.

Tarih: 19-20 Haziran 2010

Saat: 1:00 PM - 4:00 PM

Adres: 2324 Stanley Ave. Dayton, OH? 45404

Tel: (937) 723 9046, Fax: (937) 262 7999

E-mail: ilhamtr@gmail.com , asuofamerica@gmail.com

Web: www.asuamerica.org , www.ataccdayton.com

Kaynak : TURKISHNY

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz