Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıska Gazetesi'nden Ankara Büyükşehir'e Ziyaret

Kazakistan'da yayın yapan ve Ahıska Türkleri'nin gazetesi olan "Ahıska Gazetesi" yöneticileri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan'ı makamında ziyaret etti.

"Ahıska Gazetesi" BaşRedaktörü Rövşan Memmedoğlu, "Bizlerin, Kazakistan'ın gelişmesinde ekonomiye çok büyük katkımız var. Gazete olarak da Kazakistan'da gazeteler sırasında öndeyiz. Bizim istediğimiz, Türkiye ile daha iyi iletişim kurulması. Türkiye'nin hızlı gelişmesini, ilerlemesini bizim bilmemiz çok güzel. Sizler de bize yardımcı olursanız, başta Ankara olmak üzere Türkiye'yi Kazakistan'da biz Ahıska Türkleri olarak daha yakından takip edebiliriz." dedi.

Memmedoğlu, Dünya ekonomisinde Kazakistan'ın hızla gelişen milletlerden olduğunu belirtti. Memmedoğlu, Ankara'da yaptıkları incelemede, Ankara'nın çok gelişme gösterdiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan ise Ahıska Türkleri'nin temsilcilerini Ankara'da görmekten mutlu olduğunu belirterek, "Heyetinizin Ankara ile ilgili övgülerini Başkanım Melih Gökçek'e ileteceğim. Sizin Görüşleriniz bizim için çok önemlidir." diye konuştu.

Daha sonra Rövşen Memmedoğlu, Genel Sekreter Altan Raşit Civan'a, Ahıska Türklerinin yerel giysilerini giydirdi.

Kaynak: SonDakika

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz