Mikail İbrahimoğlu 503 haber

Kırıkhan'daki Ahıska Türkleri "EVET" Diyor

Kırıkhan Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Avcı; 12 Eylül'de yapılacak Referandumda ülkemizin geleceği, çocuklarımızın selameti için bütün üyelerimizle “EVET” oyu kullanacağız.

Geçtiğimiz günlerde teravih namazından sonra özel idare işhanındaki dernek binasında AK Parti Hatay Milletvekili Abdulhadi KAHYA ve İlçe Başkanı Ali METO’yla beraber kalabalık bir yönetim kurulunu kabul eden AHISKA TÜRKLERİDernek Başkanı Kemal AVCI konuşmasında şunları söyledi:

Bizim atalarımız Moskof zulmü altında yıllarca inim inim inlediler. Şimdi de cunta anayasasının baskısı altında zulüm görmek istemiyoruz. Ülkemizin önünün açılması Lider Ülke TÜRKİYE sloganıyla bütün üyelerimizle canla, başla çalışarak yüksek bir oy oranıyla “EVET” diyeceğiz” dedi.

Bu arada yönetim kurulu üyelerinden Haci Mehmet Yalçın, Hayrettin Uygun ve Fuat Ahıskalı’yla beraber dernek üyelerinin tamamı, bu bir siyasi seçim değil, hukukun, adaletin ve özgürlüğün oylanmasıdır. Açıkça “EVET” diyeceğiz dediler.

Kırıkhan Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bu açık tavrından dolayı oldukça memnun olan Milletvekili Abdulhadi KAHYA, “Ortadoğu'da, Balkanlar'da, Kafkaslar'da güçlü ve istikrarlı ekonomisiyle LİDER ÜLKE olan TÜRKİYE’nin, yüksek bir “EVET” Referandumuyla şaha kalkacağını huzur, güven ve barışın teminatı olarak, bölgemiz insanına kucak açacağını” söyledi.

Yıllardır mağdur, mazlum ve maznun olanların gerçek hürriyet ve demokrasiye kavuşacaklarını belirten KAHYA ”12 Eylül’e kadar durmak yok, yola devam edeceğiz ve inşallah çifte bayram yapacağız” dedi.

Kaynak : Kırıkhan Ekpres

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz