Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

DATÜB Genel Başkanı'nın Tebrik Mesajı

Tüm annelerimizin ve evlatlarının bu özel günlerinde öncelikle saygı ve sevgilerimizi iletmek istiyorum.

Onlar en büyük zorluklara direnen, hayata sımsıkı sarılmak için çabalayan, SÜRGÜN YILLARINDA biricik evlatları yaşasın diye inanılmaz mücadele veren kadınlarımız olmuşlardır.

Omuzlarında tonlarca yük taşıtılan, boşbırakılmadan çocuk doğurtulan, sırtından sopa eksik edilmeyen, sedir yerme yerlerde oturtulan, okul yerine tarlada çalıştırılan hep kadınlarımız olmuştur.

En zor zamanlarımızda yanımızda olması istenende yine kadınlarımızdır.

Biz kadınlarımızla gurur duyuyoruz ve onları sevgi ve saygıyla selamlıyoruz, örnek olmak için çabalıyoruz. Ve sık sık soruyoruz “ya annelerimiz, eşlerimiz, kız çocuklarımız kısacası ya kadınlarımız olmasaydı? Hayat çekilmezdi sanırız….

Günümüzde kadınlarımızın, toplumsal rol ve statülerinin yükseldiği, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik gibi temel hizmetlere kolayca erişebildiği, üretime, yönetime katılma imkanlarının ve kalkınma sürecine katkılarının arttığını her zaman destekliyor ve 8 Mart 2011 Dünya Kadınlar Gününün, ülkelerimizde ve dünyada tüm kadınların eşit, adil ve özgür bir ortamda sürekli yaşaması için yeni bir başlangıç günü olmasını diliyorum.

Yaşasın KUTSAL ve MUKADDES saydığımız TÜRK ANNELER!

Saygılarla
Ziyatdin İSMİHANOĞLU
DATÜB Genel Başkanı

Ahıska Basın Bilim Merkezi

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz