Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalıların Televizyonu yakında açılıyor

AHISKA MEDYASI OLUŞTURULDU AMA DESTEK ÇIKILIYOR MU ?

Türkiye’de bilindiği gibi Ahıska Türkleri kendini ispatlamış dürüst, iyi ve cana yakın insanlardır. Ahıska adını duyurmak için birçok uğraşı, tanıtım, etkinlik ve medya görünüşleri yapıldı. İşe yaramadığını söylemek yalan olur ama yinede kendimizi duyurduk ama haksız bir sürgünümüz var. Bunu savunmak ve ispatlamak bu kadar uğraşı ile olmayacaktır.

Artık milletimiz adına bir Medya Basın Organı olmalı. Bu konuyu aramızda çok tartıştık ve yapılmasını bekledik.

Türkiye’de bilindiği gibi gerek siyasi gerekse tanıtım konusunda en önemli araç medyadır. Maliyeti yüksek ama bir o kadarda etkileyici bir seçenek olan bu medya herkesin elini attığı ama geri çekildiği bir nesne oldu.

Bir genç olarak 6 senedir bir ‘AHISKA MEDYA ‘ adı altında ilk İnternet Radyo yayınları, ilk İnternet TV yayınlarını başlattım. Fakat bir destek ve çaba bulamadım. Ekibimiz ve ben bir çok kişi ile birlikte konuşup anlaşarak bu Radyo ve TV'leri zenginleştirmek istedik ama her şeyin sonucunda maddi destek vardı.

Birçok izleyici ve dinleyiciye sahip olan TV'miz ve Radyo'muz  daha sonra maddi sıkıntılardan dolayı sonlandırılmak zorunda kalındı.

Türkiye’de kendimizin hakkını savunmak medya ile olur yani kendimizi ispatlamamız için gerçek ve profesyonel anlamda bir medyamız olmalıdır.

Bir buçuk senelik bir çalışmanın ardından son derece teknolojik bir uydu kanalı kadar gelir elde edecek ve çok izlenecek bir Ahıska Medya  ‘AHISKA TV ‘  Projesi oluşturdum.

Bu projeye maddi destek olacak sponsor aranmaktadır.  Sponsor olacak kişinin tabiî ki tercihen Ahıskalı İş adamlarımızdan olmasını isterdim ama bugüne kadar sahip çıkan ve arkamızda duran olmadı. Bu da biraz hayal kırıklığı ve utanç tablosu oldu. Ama yinede ümidim kendi milletimizdendir. Gerek Ahıskalı gerekse tüm iş adamlarımızdan TV projemize sponsor olarak gerçek bir Ahıska Medya kurulmasına destek çıkılsın istiyorum.

Proje :  Full HD  TV yayını ile Canlı yayın yapabilme imkanı ile örneğin Ankara’daki bir etkinliğimizi canlı olarak İstanbul merkez stüdyolarımızdan verebileceğiz. Düzenli olarak Ahıska Kültürünü yansıtan Programlar, Yarışmalar, Belgesel ve Tanıtımlar ile süslenecek kanalımız.

Birçok Radyo Televizyon eğitimi alan Ahıskalı kardeşlerimiz staj yaparak kanalımızda iş imkanı bulacak.

TV'mizin proje dosyası çok geniştir. Sponsor olacak firma veya kişilerin toplantı veya etkinlikleri ve medya reklamları tarafımızca ücretsiz yapılacaktır.

Ciddi ve sponsor destek olmak isteyen Ahıskalı ve tüm işadamlarımızın iletişime geçmesini rica ediyorum.

AHISKA MEDYA
+90 0539 811 07 87
ISTANBUL

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz