Harun BOZKURT 31 haber

İlgili Haberler

Yenibosna'da Ahıskalılar Kutlu Doğumda Buluştu

  • Gönderen Harun BOZKURT
  • 23 Nisan 2012 23:06:20 MSK
  • 0 yorum
  • 11.838 izlenme

İstanbul - Yenibosna'da bulunan Ahıskalılar, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle, Yenibosna'da bulunan Bizim Ahıskalılar Derneği'nde dernek başkanı Binali MUZAFFEROV'un gayretleriyle  dernek merkezinde bir araya gelerek bu mübarek haftada Peygamper efendimizi andılar.

Program ikindi namazına mutakıben basladı. Namazdan sonra derneğe gelen Ahıskalılar a  dernek baskanı Binali Muzafferov açılış konusmasını yaptı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konusma yapıldı. Peygamper efendimizin hayatından kesitler anlatıldı. Hadisi şerifler ve salavatlarla program güzelleşti. Daha sonra Peygamber efendimizin doğumu munasebetiyle mevlid-i şerif okundu. Peygamber efendimizin ve Tum hemserilerin geçmişleri için Kuran-ı Kerim - yasini şerif okundu. Programdan sonra konuklara pilav ikram edildi. Programa ayrıca Amerikada bulunan Ahıskalılardan İstanbula geziye gelen hemserilerde katıldılar.

Bu guzel haftayı bu şekılde verimli geçiren hemşerilerimizi ve buna vesile olan Binali Beyi kutluyorum. Bu tür programların halkımız arasında yaygınlaşarak devam etmesini temenni ederim...

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz