Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

İpekyolu Programı, Artık Kanal 24’te

Araştırmacı-Gazeteci Seyfullah Türksoy’un hazırlayıp sunduğu İpekyolu programı, Kanal 24’e transfer oldu.

Özgün yayın formatıyla ekranların en uzun soluklu programlarından biri olan program, Kaanal 24’te İpekyolu Kervanı adıyla yayınlanıyor. Cumartesi saat 13.15’te ve tekrarı Pazar 18.15’te ekrana gelen İpekyolu Kervanı, başta Orta Asya, Balkanlar ve Kafkaslar olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından ilginç konuları ekrana getiriyor.

Programı hazırlayıp sunan Seyfullah Türksoy, Kanal 24’ün seviyeli yayınlarıyla büyük takdir topladığını, haberciliğin en önemli adreslerinden biri haline geldiğini belirterek, ‘’İpekyolu’nun Kanal 24 ekranında yayınlanmasından büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz’’ dedi.

Seyfullah Türksoy, 2013 yılı çalışmaları içerisinde daha çok Uzak Asya, Uzak Doğu, Sibirya ve Afrika gibi gizemli ve otantik bölgelerde çekim yapacaklarını hatırlattı.

Türksoy, başta cengiz Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Cengiz Dağcı, Gaspıralı İsmail, Yusuf Akçura, Prof.Zeki Velidi Togan, Ahmet Cevat, Mikail müşfik, Mehmet Emin Resulzade, Aşık Şenlik, Mehrali Bey, Nuri Paşa, Kazım Karabekir Paşa, Enver Paşa gibi yakın tarihimizin önemli şahsiyetleriyle alakalı bir dizi kapsamlı çalışmalar içinde olduklarını da belirtti.

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz