Mikail İbrahimoğlu 503 haber

Web Sitemiz Yenilendi

Sevgili AHISKA.NET Üyeleri,

Yine yeni tasarımımız ile birlikte karşınızdayız, uzun zamandan beri sözkonusu yeni tasarım üzerinde çalışmaya başlamışve nihayet bütün AHISKA.NET Yönetiminin de büyük katkılarıyla çalışmamızı tamamlayarak siz değerli üyelerimizin beğenisine sunmuşolmaktan gurur duyuyoruz.

Yeni tasarım yapmamızın sebebi aslında daha kullanışlı ve daha fazla özellik ile karşınıza çıkma isteğimizdi ki size daha iyi hizmet sunabilelim daha fazla bilgi aktarabilelim daha sık biraraya gelebilelim. Yeni arayüzümüzün hepimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle yeni özelliklerden kısaca bahsetmek istiyoruz.

İlk olarak Bütün AHISKALILAR Burada adını vermişolduğumuz bütün Ahıskalıları biraraya getirmeyi amaçlayan yepyeni bir hizmetin duyurusunu yapmaktan mutluluk duyarız.

Bu servisimizden bütün AHISKA.NET Kayıtlı Üyeleri yararlanabildiğinden henüz sistemimize Kayıt olmamışziyaretçilerimiz de Kayıt Olarak yeni sistemimizi kullanabilirler.

Ana Sayfamızdaki Üye Girişi bölümünden girişyapan bütün üyelerimiz direk Bütün AHISKALILAR Burada bölümümüze ulaşabilecektir.
Burada üyeler Profil Bilgilerini düzenleyebilir, Profil Resmi ekleyebilir/değiştirebilir, Fotoğraf Albümü oluşturarak Fotoğraf ekleyebilir, Video Paylaşabilirler.
Ayrıca Arkadaşlar menüsündeki Ara özelliğini kullanarak sitenin diğer üyelerini bulabilir Arkadaşlık Teklifi ile arkadaşlistesine ekleyerek onlar ile Hediye alışverişi ve Online Sohbet edebilecekleri gibi Site İçi Mesajlaşma özelliğini kullanarak da mesajlaşılabilir. Yine profil Ziyaretçilerim ve Arkadaşlarım Nerede gibi burada sayamayacağımız birçok özelliği ile siz değerli üyelerimize hizmet vermeye devam edecektir.

Emektar Ahıska Chat :) ve Radyo AHISKA yayınımız son sürat devam ediyor, yakında sizlerin de desteği ile gönüllü DJ'ler ile radyomuzu daha da canlandırmayı planlıyoruz.

Ve tabiki Ahıska Mail servisimiz ile isminiz@ahiska.net Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir şeklinde E-Mail hizmetlerimiz ile sizlerle olmaya devam ediyoruz.

Not : Eski sistemimize geçici süre ile http://www.ahıska.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu adres Türkçe Karakterli olduğundan sadece Firefox ve Internet Explorer 7 ve üzeri tarayıcılar ile görüntülenebilir. 

Saygılarımızla,
AHISKA.NET - Yönetim

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz