Muhammet İZZETOĞLU 7 haber

İlgili Haberler

Bahçelievler erkek öğrenci yurdunda mezuniyet sevinci

Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu'nun 2009-2010 geleneksel mezuniyet töreni, 14 Mayıs 2010 tarihinde İhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Muhammet Turanlı, törende yaptığı konuşmada, "Yurdumuz bu sene 29 mezun verdi. Bu gençleri yetiştiren anne ve babaları takdir ediyoruz. İhlas Vakfı Yurtlarının 'insanların hayırlısının insanlara faydalı olanıdır' düşüncesiyle yeni bir hayata atıldığınızı düşünüyorum" dedi.

Etkinliğin sonunda, mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Törene, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, Türkiye Gazetemizin İletişim Koordinatörü ve yazarımız Sami Özey, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av.Mehmet Okyay, Kurumsal Gelişim Merkezi Mehmet Emin Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt VURAL, Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Kurucular Heyeti Üyesi ve İstanbul Temsilcisi Muhammet İZZETOĞLU, öğrenciler, Ahıskalı Türkler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu'nun 2009-2010 geleneksel mezuniyet töreni, İhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet gecesi programının sonunda, güzel bir gösteri yapan Mehter Takımı, salondaki davetliler ve öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Kaynak : Muhammet İZZETOĞLU

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz