Muhammet İZZETOĞLU 7 haber

İlgili Haberler

Kariyer zirvesi başlıyor

Girişimci, işadamı, sanayici, akademisyenlerle Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinin tecrübelerini ve zirveye giden yolu anlattıkları "Kariyer Zirvesi" yarın başlıyor.

İstanbul İhlas Koleji Yenibosna Eğitim Kampüsü konferans salonunda 30 Haziran - 4 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan zirveye, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının CEO’ları, girişimciler, sanayici ve işadamları katılacak ve birer konuşma yapacak.

ZİRVEDEKİİSİMLER
M. Emin Öztürk, Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Bakanı Faruk Çelik zirvede açılışkonuşmalarını yapacak.

İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü A. Mücahid Ören’in de konuşmacı olarak katılacağı birinci günde; YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Yıldız Teknik Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, TOKİBaşkanı Erdoğan Bayraktar, THY Teknik Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir ve TNB A.Ş Genel Müdürü Aytaç Biter de deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

KARİYER BAŞARI ÖDÜLLERİ
Geleneksel hâle gelen ‘Kariyer Zirvesi 2010’da; işdünyası, kamu ve yerel yönetimler, STK ve medyada; kariyer süreçleri, başarı öyküleri, yeni trendler ve fırsatlar, rekabet ve büyüme stratejileri, pazarlama ve satışyöntemleri gibi konulara değinilecek. Zirvede her yıl düzenli olarak objektif bakışaçısı ile gerçekleştirilen Kariyerde Başarı Ödülleri de sahiplerini bulacak.

Zirvede stratejiler de masaya yatırılacak
Her yıl işhayatına yeni atılan veya atılacak olan gençlere çok önemli tecrübelerin aktarıldığı zirvede, ‘Hayat ve Kariyer’, ‘Liderlik ve Kariyer’, ‘Profesyonel Yönetim ve Kariyer’, ‘Kamu Kuruluşlarında Kariyer’, ‘Küreselleşme ve Kariyer’, ‘Finans ve Kariyer’, ‘Gelecek ve Kariyer’, ‘Eğitim ve Kariyer’, ‘Yerel Yönetimlerde Kariyer’, ‘Girişimcilik ve Kariyer’ gibi konu başlıkları çerçevesinde görüşler aktarılacak.

Zirvede, işdünyasının başarılı isimleri tecrübelerini gençlerle paylaşacak. Kariyer Zirvesine bu sene, Ukrayna’dan, Afganistan’dan, Kafkaslardan ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen Ahıskalı Türk, Türkmen, Özbek, Azerbaycanlı öğrenciler, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av.Mehmet OKYAY, Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Muhammet TURANLI ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Kurucular Heyeti Üyesi ve İstanbul Temsilcisi Muhammet İZZETOĞLU, çok sayıda davetli, misafirler ve basın mensupları da katılacak.

Muhammet İzzetoğlu

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz