Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Biz Bir Birliğiz

Değerli arkadaşlar, ASU'nun 7. kuruluşyıldönümünde 7. dayanışma programımızı Eskişehir ilimizde gerçekleştirmişolduk.

Malümunuz geçen sene Bursa'da genel başkanlık görevimi devretmek istediğimi dile getirmiştim. Eskişehir'de genel başkanlık seçimi yapılmıştır. Eskişehir'de yapılan seçimden haberdarım ve onayım ile yapılmıştır. Adaylardan İzmir eski başkanı Rüstem Alioğlu ASU'nun Genel Başkanı seçilmiştir. Kendisini destekliyor ve tebrik ediyorum. Rüstem Alioğlu ASU'nun başlangıcından bu yana hep yanımızda olmuşbağımsızlık çizgimizden taviz vermemişdürüst ve Ahıska aşığı bir kardeşimizdir.

Böyle birinin göreve gelmesi en başta beni mutlu etmiştir. Bu yazıyı yazmadan önce sanal ortamda çeşitli yazıları okudum. Buna benzer habererle 7 yıllık geçmişimizde  çok defa karşılaştık ancak kesinlikle boyun eğmedik ve elimizden geldiğince o haberleri ortaya atanlara da hakikati anlatmayı borç bildik.

24.05.2010 Pazartesi akşamı ASU eski Başkanvekili İbrahim Hasanov ve Genel Başkan Rüstem Alioğlu ile bir araya geldik ve durum değerlendirmesi yaptık. Son yazılanlar da gerçek dışı olup tamamen yanlışanlaşılma üzerine kurulmuştur ve itibar edilmemesi gerektiğini vurgulamak istiyorum.

ASU yeni başkanı ile bağımsızlık çizgisinden taviz vermeden güçlenerek yoluna devam etmektedir.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Biz Bir Birliğiz.

Ahıskalı Öğrenciler Birliği Kurucu Eski Genel Başkanı Ümit Züfer

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz