Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Biz Bir Birliğiz - 2

Ahıskalı Öğrenciler Birliği Yeni Genel Başkanı Rüstem ALİOĞLU'na Güvenoyu Toplantısında Tam Destek Çıktı.

ASU - Ahıskalı Öğrenciler Birliği Genel Başkanı Rüstem Alioğlu, ASU Eski Genel Başkanı Ümit Züfer'in ve Eski Başkanvekili İbrahim Hasanov'un da hazır bulunduğu ASU Ankara, ASU Konya, ASU Eskişehir, ASU Erzurum, ASU İstanbul il başkanlarının bizzat katılımı ile, ASU Bursa ve ASU Kayseri İl Başkanlarının telekonferansla katıldığı Güvenoyu ve 2. Dönem 1. Başkanlar Toplantısı Düzenlemiştir. ASU'nun gücüne güç kattığı son dönemde gerçekleştirilen toplantı sonucu ASU Başkanı Rüstem Alioğlu'na tam destek kararı çıktı.

ASU Samsun İl Başkanı Rüstem Mustafa mazeret bildirerek katılamayacağını dile getirmiştir.

Güçlenerek geliyor.

ASU Genel Başkanı Eskişehir'de yapılan seçimde 1 Boş , 1 Red6 Kabul oyu ile Genel Başkan seçilmişti. Bugün yapılan güven oylamasında, Eskişehir toplantısında  Red oyu veren ASU Bursa Başkanı Alişir Fevzi'nin de tam desteğini alarak gücüne güç kattı. Henüz kararını açıklamayan ASU Samsun başkanı da oyunu Rüstem Alioğlu yönünde kullandığı takdirde ASU Başkanlığı 2. döneminde de tam destek ile devam edecek.

Ziyaretler başlıyor

ASU Başkanları periyodik olarak illeri gezecek ve öğrencilerle bir araya gelecekler. Bu sayede sıkıntılar öneri veya şikayetler bizzat yerinde paylaşılacak ve akıldaki olası soru işaretlerinin de giderilmesi için olanak sağlanmışolacak.

Projeler Geliyor

Ahıskalı öğrenciler bundan böyle projelerle de tanınacak. Her il eğtim, kültür, spor ve teknoloji gibi çeşitli alanlarda proje geliştirilmesi sağlanacak. Bu projelerle Ahıskalı öğrenciler bir çok alanda daha başarıya imazısını daha kararlı bir şekilde atma imkanı bulacak.

İnternet sitesi yenileniyor

Kurulduğundan bu yana çok daha aktif olmasi gerekirken duraklama dönemi yaşayan ASU'nun sanal platformu yeniden dizayn edilecek ve üyelere ziyaretçilere çok daha verimli hale getirilecek.

ASU'nun USA oluşu

Geçmişte yaşanan önemli ve ilginç olayların da konuşulduğu toplantıda bazı meseleler hatırlandı ve tek tek ele alınarak hatıralar taze tutuldu. Önemli olayların yanısıra birbirinden komik anılar da paylaşıldı. Bunlardan biri daha ilk kuruluşumuzda ASU tersten okunduğunda USA oluyor diyip bizleri bir zamanlar çok şaşırtan ve güldüren bazı arkadaşlarımızın olduğu.

Sanal platformda hayali senaryolar

Renkli geçen toplantı sıcak sohbetlerle sürerken özellikle son dönemde sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ASU ile ilgili komik olduğu kadar birbirinden ilginç hayali senaryoların çıktılarını alıp Ankara'dan İstanbula okuya okuya geldiğini söyleyen İlham bey herkesin yüzünde uzun ve manidar tebessümlere vesile oldu. ASU'nun son dönemde çok daha güçlendiğini dile getiren başkanlar bu yolda çok farklı insanlarla çok farklı anlayışlarla karşılaşabileceğimizi ve bunun uzun süredir zaten yaşandığını vurguladılar.

Biz Bir Birliğiz

ASU - Ahıskalı Öğrenciler Birliği

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz