Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıska Türkleri'nden Kılıçdaroğlu ve Sav'a ziyaret

Ahıska Türkleri'nden Kılıçdaroğlu ve Sav'a hayırlı olsun ziyareti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Ensar ÖĞÜT önderliğinde Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Osman ÇELİK ve Federasyon Yönetim Kurulu, 10 kişilik bir grup ile 28.05.2010 tarihinde CHP Genel Merkezi'nde yeni seçilmişCHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ve Genel Sekreter Sayın Önder SAV'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ensar ÖĞÜT gruptaki üyeleri bir bir tanıştırdıktan sonra Federasyon Başkanı Osman ÇELİK yurtdışında ve yurtiçinde yaşayan ve sayıları 1,5 milyona yakın Ahıska Türkleri ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Şu anda yurtdışında ve 1992 tarihinden sonra Türkiye'ye göç etmişAhıska Türkleri'nin sorunlarını ve sıkıntıları dile getirdi.

Osman ÇELİK sözlerini bitirirken Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu ve Ahıska Türkleri Camiası olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu C.H.P Genel Başkanlığına ve Genel Sekreterliğe seçilen Sayın Önder Sav'ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Ahıska Türkleri'nin sorunları ile ilgilendiğini ve bilgi sahibi olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara geldiğinde Ahıska Türkleri ve diğer dışTürklerin sorunlarının daha yakından takip edilerek, tümüyle çözüleceği sözünü verdi.

Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu adına Günün Anısına Sayın Kılıçdaroğluna ve Sayın Sav'a birer plaket verildi.

Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu
Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim AGARA

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz