Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Önemli Duyuru

Dünya Ahıska Türkleri Birliği ve DATÜB isim hakkını üzerine patentini alarak bu isimlerinin kullanımı ile alakalı hakkımızda açılan dava bugün sonuçlanmıştır.  Davayı Dünya Ahıska Türkleri Birliği kısaltılmış adıyla DATÜB Yönetimi kazanmıştır.

Dünyanın 10 ayrı ülkesinde yaşayan Ahıska Türkleri’nin biraraya gelerek oluşturduğu Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) artık bir kişinin patentlemiş malı olamayacağını yüce Türk Adeleti de 23 Şubat 2012 tarihinde ve saat 10.00 yapılan duruşmadaki mahkeme kararıyla onaylamıştır.

Siz değerli hemşerilerimizin de bildiği gibi DATÜB Ahıska Türkleri’ne hizmet etmek için kurulmuştur. Bundan böyle buna benzer konularla uğraşmak yerine halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Siz değerli hemşerilerimizin de desteği ile yıllarca birikmiş olan birçok sorunumuzun üstesinden geleceğimize olan inancımız sonsuzdur.

Bundan sonra halkımızın adını kişisel çıkarları için kullanmak isteyecek kişilerin bilmesi gerekirki karşılarında uyanmış Ahıskalılar ve Ahıska Türkleri’nin kurmuş olduğu DATÜB vardır.

Saygıdeğer halkımıza önemle duyurulur.

Düstursuz biri Ahıska Türklerini üzerine patentlemiş

DATÜB’ü adına patentledi, soluğu mahkemede aldı

                                                            Dünya Ahıska Türkleri Birliği Yönetimi

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz