Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalı Şampiyondan Şampiyonluk Sözü

Muay Thai Türkiye şampiyonu ve Kestel Belediyespor oyuncusu Ahıska Türkü Kenan Milyar (29), Antalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Muay Thai Türkiye Milli Takım Antrenörü Aydın Öztürk, Muay Thai Türkiye Şampiyonu ve Kestel Belediyespor oyuncusu Ahıska Türkü Kenan Milyar ile birlikte Bursadabugun.com Genel Yayın Müdürü Barbaros Koçanalı'yı ziyaret etti.

"OLİMPİYAT SPORCULARI YETİŞTİRECEĞİZ"
Muay Thai Türkiye Milli Takım Antrenörü ve Muay Thai Bursa İl Temsilcisi Aydın Öztürk, Muay Thai'nin Tayland'ın 2 bin 500 yıllık geçmişi olan bir spor olduğunu belirterek, "Türkiye'de resmi olarak Muay Thai Federasyonu kuruldu. Amacımız Bursa'da bu sporu yaymak. Türkiye şampiyonu Kenan kardeşimiz, Kestel Belediyespor'da çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz, Türkiye olimpiyatlara kabul edilirse, olimpiyat sporcuları yetiştirmek. 16-22 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda milli sporcumuz Kenan Milyar, 67 kg adi misyonda Türkiye'yi temsilen katılacak" dedi.

"BAYANLARDA DÜNYA ŞAMPİYONUYUZ"
Muay Thai sporunda en başarılı ülkelerin Avrupa'da Hollanda, Rusya ve Almanya olduğunu dile getiren Aydın Öztürk, "Ama Türkiye olarak bizde iyi durumdayız. Sert bir spor olmasında rağmen özellikle bayanlarda Dünya Şampiyonu olan sporcularımız var. Hedefimiz iyi dereceleri ülkemize getirebilmek" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYON OLARAK DÖNECEĞİZ"
Muay Thai Türkiye şampiyonu ve Kestel Belediyespor oyuncusu Ahıska Türkü Kenan Milyar (29) ise, Antalya'daki şampiyonada kupayı kazanacaklarına inandıklarını dile getirerek, "İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olarak Bursa'ya ve Türkiye'ye armağan etmek istiyoruz. Antrenörlerimizin desteğiyle şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Birinci olmak için Antalya'ya gidiyoruz" diye konuştu.

Barbaros KOÇANALI - Mesut DEMİR
Kaynak: Bursa'da Bugün

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz