Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

DATÜB Ahıskalı işadamlarını Antalya’da topluyor

Merkezi Ankara’da bulunan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Dünyanın birçok ülkesinde ticari faaliyetlerini sürdüren Ahıska Türkü işadamlarını Antalya’da bir araya getiriyor.

Organizesi DATÜB tarafından gerçekleştirilecek olan çalıştay bugün Antalya’da “Royal Holiday Palace  Hotel - Kundu Lara Turizm Merkezi, 07000, Antalya” adresinde başlıyor. “Dünya Ahıska Türkleri Birliği İş Adamları Forumu” adı altında teşkil edilen çalıştay 14 Mayıs Pazartesi akşam sona erecek
Ahıskalı İşadamlarının bir birleri ile tanışması ve kaynaşmasını amaçlayan DATÜB Ahıska Türkleri işadamlarının örgütlenmesinin yolunu açıyor. DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin İsmihanoğlu Kassanov, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. İlyas Doğan, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Sadyr Eibov ve Genel Başkan Yardımcısı Burhan Özkoşar’ın ve Yönetim Kurulu üyesi Bayramali Ahmedov'da katılacağı toplantıda DATÜB bünyesinde Ahıska Türkleri İşadamlarının vatana dönüş mücadelesinde ekonomik açıdan strateji belirlenerek bir yol haritası çizilmesinin hedeflendiği bildirildi.
Genel Merkezden yapılan açıklamaya göre¸”Dünya Ahıska Türkleri Birliği’nin düzenlediği ABD, Azerbaycan, Rusya Federasyonu, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna ve Gürcistan’dan gelen iş adamları ile Türkiye’li iş adamlarını bir araya getirmeyi hedefleniyor” açıklanması yapıldı.

Kaynak: DATÜB

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz