Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Acı Kaybımız

DATÜB kurucularından ve DATÜB Denetleme Kurulu Üyesi Nazım KADİROV Kazakistan'daki evinde tansiyonunun ani yükselmesinden sonra gelen ölümle hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Gençliğinden itibaren vatan yolunda mücadele veren ve son vatan konusundaki gelişmelerde “Bir o kadar ölmesağ ki vatan da milletçe yaşamayı görebilsağ” diyerek son anına kadar çalışan koca bir çınar daha devrildi.

DATÜB ve milletimiz adına KADİROV’a Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır ve milletimize de başsağlığı diliyoruz.

DATÜB Yönetimi

Bugün Ahıska Türkleri'nin şerefli ve vicdanli oğlu Nazim Kadirov, tansiyonunun aniden yükselmesi sebebinden hakkın rahmetine kavuşmuşdur!

Rahmetli, ömrünün çox hissesini ahıskalıların Vətənə dönme mucadelesine hesr etmiş, Dünya Ahiska Türkleri Birliyinin qurucu üyesi olmakla beraber birliğin qurulmasinda böyük çaba harc etmişdir. Vətənə dönmə mücadelesinde halkın istek ve arzuları üzere yorulmadan çalışmışdır.

Ahıska türklerinin yanından ayrılsa da yaddaşından hiç bir zaman ayrılmayacakdır, əbədiyyən yaşayacaqdır.

Allah dan rahmet dileyerek Nazim kardeşimizin ailesine, yakınlarına, tüm Ahıskalılara başımız sağ olsun.

Ali Agaliyev - Azərbaycan

Vətən hərəkatının öndərlərindən biri, DATÜB-ün qurucu üyəsi, mücadilə arkadaşımız Nazim Kadirov'un vaxtsız vəfatı xəbərini böyük kədər hissi ilə qarşıladıq.

İlk gəncliyindən həyatını Vətən hərəkatına baglayan, bu yolda böyük xidmətlər göstərən, Axısxa türklərinin birlik və bərabərliyi üçün yorulmadan çalışan Nazimi itirmək bütün xalqımız üçün böyük itkidir.

Gözəl insan, səmimi, mehriban, qayğıkeş dost kimi tanıdığımız Nazim əbədi olaraq qəlbimizdə yaşayacaqdır. Qürbətdə ölümə can versək də biz Ruhumuz Vətəndə qovuşacaqdır. Rahat yat, əziz dost, sən millətimizin xatirində əbədi yaşayacaqsan.

Sabircan Calilov - DATÜB Yönetim Kurulu üyesi - Azərbaycan

Haber: Yunus Ahıskalı

Yorumlar

1 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz