Harun BOZKURT 31 haber

İlgili Haberler

İstanbul'daki Ahıskalı Öğrenciler Yılbaşında bir araya geldi

  • Gönderen Harun BOZKURT
  • 2 Ocak 2013 03:18:30 MSK
  • 0 yorum
  • 11.990 izlenme

İstanbul'da eğitimlerine devam eden Ahıskalı öğrenciler Ahimed’in(Ahıskalı Öğrenciler Mezunlar ve Mensupları Derneği) organize ettiği organizasyonda; yeni yıla beraber girdiler.

Programın hazırlıkları günler önce başladı; salon kiralandı, hazırlıklar yapıldı, öğrencilere haber verildi. Bu programın bize bakan yönü, bir araya gelme olgusu, duygusu.

Küreselleşen dünyada, gelişen teknolojiyle’de çıkan kitle iletişim araçları, insanları toplumdan uzaklaştırıyor. Buna rağmen belli başlı programlarda insanlarin bir araya gelip beraber zaman geçirmeleri güzel bir davranış.

İşte Ahıskalı öğrenciler yılbaşında: 2012 yılının son anları ve 2013 ün ilk anlarını bir araya gelerek bu günü beraber geçirdiler.

Program 31 Aralık 2012 saat 21:00 da başladı 2013 ün ilk sabahına kadar devam etti. Programda; oyunlar oynandı, yarşmalar yapıldı, ikramlar edildi. Öğrenciler bu gecede doyasıya eğlendiler.

2013 yılı milletimize hayırlar getirmesi dileğiyle. Yıllarca devam eden sürgün biter, acılar diner, vatana dönmek isteyenler en kısa zamanda bu dileğine ulaşması temennisiyle.

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz