Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Gebze Ahıska Türkleri Derneği İhtiyaçlı Ailelere Erzak Yardımında Bulundu

Kocaeli’ye bağlı Gebze İlçemizde ikamet eden ve yaklaşık  170 aile’den oluşan Ahıska Türkleri derneği, faaliyet ve organizasyonlarına durmadan devam etmektedir. Düzenledikleri yardımlaşma organizasyonunda ihtiyaçlı  aileye erzak yardımında bulundu. 

Türk ve Müslüman coğrafyasında yaşanan acılar vicdanımızı yakmaktadır, dayanışmadan ve her türlü yardımlaşmadan başka alternatifimizin yoktur. Bu toprakların asil unsurları olan Ahıska Türkleri 70 yıl içerisinde bir  takım hedeflerle karşı karşıya  bırakılmış ve bu süre zarfında  3 defa (1944-1989-2005) sürgüne, zulme ve soykırıma maruz kaldıklarını da unutulmaması gerektiğinize dile getiren başkan Aziz ; İnsanlık adına, doğrudur, yardımlaşma güzel bir şeydir, fakat şunu da bilmemiz gerekmektedir ki, benin kardeşlerim çok şükür elleri, ayakları ve beyin fonksiyonları yüksek düzeyde analiz edecek kapasitededirler. Bu kardeşlerimize gerek özel gerekse de kamu sektörlerinde iş istihdamlarının, bürokratik süreçlerinin hızlandırılmasının sağlanması verimli ve olumlu olacaktır dedi.

Yardımlaşma, dayanışma, sabır ve bereket ayının tüm insanlığa birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulunan, Başkan Aziz bizlere ve kardeşlerimize faydalı olan dostlarımızı biliyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ettiklerini ve önümüzdeki Ramazan bayramının tüm İnsanlığa, İslam âleminin, Türk Dünyası ve Akraba topluluklarına hayırlı olur dileklerinde bulundu. 03.08.2013   GEBZE.  

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz