Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalı Türkler Polis Ve Asker İçin Kan Verdi

Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Derneği (AKATÜB) terör olaylarında yaralanan asker ve polis için kan kampanyası başlattı.

Muratpaşa Belediyesi meydanında düzenlenen ve Türk Kızılayı’nın da destek verdiği örnek kan bağış kampanyasında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet için 300 ünite kan toplandı.

Genci yaşlısı birçok Ahıskalı Türk, teröre karşı mücadele eden asker ve polise destek olmak adına kan verebilmek için sıraya girdi. Teröre karşı tek yürek olan Ahıskalı Türkler, açtıkları pankart ile terörü lanetledi.


Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Başkanı Alim Alimgil, “Kanımızla, canımızla askerimizin ve polisimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına bugün burada toplandık. Terörü yenmenin tek yolu birlik olmaktan geçer” dedi. Ahıskalı Türkler’in desteğe her zaman hazır ve nazır olduğunu vurgulayan Alimgil, “Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Bu yüzden biz Ahıskalı Türkler olarak askerimizin ve polisimizin yanında. Kanımız ve canımız bu vatana feda” diye konuştu.

Kaynak : Hürriyet

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz