Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalılar Emekli Olamıyor

Sayın Başbakanımız RECEP TAYYIP ERDOĞAN, öncelikle sizin geçirmiş olduğunuz ameliyattan dolayı şahsım ve tüm Ahıska Türkleri adından geçmiş olsun dilekleriyle size canı gönülden sağlık diliyoruz.

Biz Ahıska Türklerine Gürcistan’a geri dönüş konusunda ve Ahıska Türklerinin yaşadığı ülkelerdeki sorunlarına verdiğiniz desteklerden dolayı, şahsım ve halkım adına teşekkürü bir borç bilirim. Şu anda Türkiye’de yaşayan biz Ahıska Türklerinin problemlerini bir an önce çözülmesinde sizin desteğinize çok ihtiyacımız vardır.

Bulundukları ülkelerde 10–20 yıl çalışma hizmeti olan Ahıska Türklerinin bu çalışmaları Türkiye’de geçerli olmadığı için emekli olamıyoruz. Sayın Başbakanım, bizleri de Balkanlardan gelen soydaşlarımıza tanılan borçlanma yolu ile emekli olacağımıza inanarak 7000 bin kişilik dilekçemizi Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderdik. Sayın Millet Vekilleri tarafından Kanun Yasa Tasarısı hazırlamış olduğunu tarafımıza bildirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi iş bu kanun yasa tasarısını kabul edilmesinde sizden ve hükümetimizden şahsım ve tüm Ahıska Türkleri adına göstereceğiniz hassasiyet ve önemini canı dilden rica ederiz.

Sürgüne Uğramış Ahıskalıların Haklarını Koruma Merkezi Başkanı
Dünya Ahıska Türkleri Birliği Bursa Temsilcisi
Paşa ALİHAN

Başbakan'a Mektup/Dilekçe Örneği

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz