Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Taziye Mesajı

Son dönemlerde Türkiye'mizde yaşanan terör olayları biz Ahıskalıları derin ve hüzün dolu bir düşünceye daha sokmaktadır.

Ahıska Türkleri olarak bizler 1944’te sürgüne uğramış, 1989’da soykırım yaşamış, 2005’te insancıl olmayan tutum ve davranışlara maruz bırakılmışızdır. Son olarak Nisan ayında başlayan ve hala devam eden Kırgızistan’daki iç çatışmalarda da en büyük yarayı yine biz Ahıskalılar almışızdır. Dolayısıyla ölümün de yaşamın da değerini en iyi bilen bir toplumuz biz.

Maalesef son dönemlerde haber ajanslarında sürekli kanlı terör eylemleri ve şehit haberleri aktarılmaktadır. Biz insanların “dil, din, renk, ırk” gibi kavramlarla bölünmesine kesinlikle karşıyız. Hiçbir milletin veya ırkın birbirine üstünlüğü olmadığına inanmaktayız. Biz PKK Terör Örgütü’nü, Kürt kökenli kardeşlerimizle aynı kefeye asla koymadık, koymuyoruz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Yahudi, Rum, Ermeni, Arap veya başka bir ırka mensup tüm insanlar bizim için aynıdır. Lakin PKK Terör Örgütü bu ülkedeki kanlı faaliyetleri ile sadece Türk kökenli insanları değil bu ülkeye gönül vermişolan 70 milyonu tehdit etmektedir.

Son günlerde özellikle bu tehdit giderek artmaktadır. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere tüm Şehitlerimizin Ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı kahraman askerlerimizin bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. PKK Terör Örgütünü “ŞİDDETLE” kınıyoruz!

Hiçbir Anne ve Babanın artık gözyaşı dökmesini istemiyoruz. Gencecik evlatlarımızın zarar görmesini istemiyoruz. Şanlı Bayrağımıza sarılı tabutları yerine kendilerini kucaklamak ve omuzlamak istiyoruz. Davul zurna ile gönderdiğimiz evlatlarımızı sağ salim davul zurna ile karşılamak istiyoruz. İşte bunun için Dernek Başkanımız önderliğinde ilgili makamlara bir dilekçe gönderdik.

Dilekçe’de son dönemlerde yaşanan olaylar hakkında ki üzüntülerimizi belirterek askerlik başvurusunda bulunduk. 50 yaşüzeri tüm Dernek Üyelerimizle bu dilekçeyi ortak bir şekilde hazırladık. Gencecik evlatlarımızın ölmesine katlanamadığımızı, onların yerine bizim bu vatan için seve seve kanımızı akıtmak istediğimizi belirttik.

Ah-Hak Yönetim Kurulu

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz