Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalıların demir yumruğu boksör Bahram Muzaffer 3. turda

Yıldırım Belediyespor'lu boksör Ahıskalı Bahram Muzaffer, Dünya Boks Şampiyonası'nda Hırvat rakibini yenerek 3'ncü tura yükseldi.

Sporun hemen hemen her dalında, ulusal ve uluslararası platformda aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Yıldırım Belediye Spor kulübü bir başarıya daha imzasını attı. Bahram Muzaffer, ilk turda Nijeryalı rakibini 13-1 gibi büyük bir üstünlükle yenerken, 2. turda da Hırvat rakibini 8-3 ile yendi. Dünya Şampiyonası'nın ilk 2 turunda başarılı bir performans sergileyen Muzaffer, şampiyonadaki 3. tur müsabakasını, 8 Eylül 2009 salı öğleden sonra Belaruslu rakibi ile gerçekleştirecek. Başarılı boksör Bahram Muzaffer, hedefinin Belaruslu sporcuyu da yenerek, final grubuna adını yazdırmak ve altın madalyayı Türkiye'ye kazandırmak olduğunu söyledi.

Muzaffer, şu ana kadar desteklerini eksik etmeyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e de teşekkür etti. 144 ülkeden 550 sporcunun İtalya'nın Milano kentinde katıldığı Büyükler Dünya Boks Şampiyonası'nda, demir yumruk lakabıyla bilinen Yıldırım Belediye Spor'un başarılı boksörü Bahram Muzaffer, Hırvat rakibini yenerek 3. tura yükseldi.

Kaynak : HaberFX

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz