Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalılar Vakfı 13. Geleneksel İftarına Bu Sene de İlgi Büyüktü

Ahıskalılar Vakfı 13. üncü geleneksel iftarımız bu sene de büyük bir katılımla gerçekleşti.
Vakfımızla gönül bağı olan devlet büyüklerimizi, vekillerimizi, gönüldeşlerimizi, il ve ilçe amir ve yöneticilerini, özel ve tüzel kurum ve kuruluşların da yer aldığı İstanbul İlinin çeşitli ilçelerinde oturan öncelikle İhtiyaç sahibi Ahıska’lı aileleri ve Yükseköğrenim gören Öğrencileri bir araya getiren Toplu iftarlar vermeye devam ediyor.

İftarda Ahıskalılar Vakfı Bşk. Sn. Mehmet Oğuz İftara katılan her kese ve protokole teşekkür ederek,bu iftara maddi ve manevi destek verenlere rabbimden bu mübarek günde kazançlarına bereketler diliyoruz. Bizleri hiç bir zaman gerek protokoldekiler gerekse isimsiz Kahramanlar yalnız bırakmadılar kendilerine binlerce dua ve teşekkürler adıyoruz, katılan her kese afiyet olsun..Aramızdan kısa bir süre sonra ayrılacak olan tayini çıkan Bahçelievler Kaymakamı Sn. Şevket Cinbir konuşması ile iftara katılanlar duygulu anlar yaşattı.her zaman olduğu gibi gittiğim yerlerde de Ahıskalıların yanında olacağım, diyerek vedalaştı.

İftarın ev sahipliğin de yapan Bahçelievler Belediyesi Başkanı Sn. Osman Develioğlu’nu vekâleten Yardımcısı Zekeriya Yıldız beyde bölgemizde Ahıskalılar bizim öz ve öz kardeşimizdir. Her zaman olduğu gibi gerek vakfın gerekse Ahıskalıların her turlu maddi ve manevi sıkıntılarına ortak olacağız diyerek, güzel dilek ve dualarla sözünü noktaladı. K.Çekmece kaymakamını temsilen özel kalem müdürü Kamran Avras beyde Kaymakamın selam ve iyi iyi dileklerini bildirdi. Kaymakamımız sizleri seviyor dertlerinize çare olmaya gayret gösteriyoruz. Herkese afiyet olsun ve hayırlı bayramla diliyoruz. Diğer sivil toplum kuruluş Başkanlara da teşekkür ederek ayrıldılar.

Ramazan ayının bereketiyle Beraber duaların edildiği, yüz yüze kardeşçe yemekler yenildiği ve samimi sohbet ortamının doğduğu iftar programlarımızla, sosyal kaynaşma birlik ve beraberlik için güzel ortamlar oluşturmayı hedefleyen vakfımız bu vesile uzun yıllar birbirinden ayrı kalan ailelerine bir araya getirmektedir. Yapılan iftar programlarına katılan protokol erkânı ile Ahısklalıların yaşadıkları sıkıntıları kendilerine anlatma imkânımız doğmaktadır.

Gelenekselleşen bu İftarlar her yıl artırarak devam edecektir.

Kaynak: Ahıskalılar Vakfı

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz