Mikail İbrahimoğlu 503 haber

İlgili Haberler

Ahıskalılar Vakfı Sosyal Yardımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ahıskalılar Vakfı kuruluşundan bu yana her sene olduğu gibi bu sene de sosyal yardımları devam etti.

Sosyal Yardımlar

A - Gıda Yardımı

Vakıf Merkezimizde daha önce’den tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere bilhassa Türkiye’ ye yeni gelen Ahıskalı Ailere, öğrencilere, dul ve yetimlere çeşitli sosyal yardımların yanı sıra gerek İstanbul içi, gerekse İstanbul dışında 520 Aileye gıda (Koli erzak) yardımı yaptık.

B - NAKDİ YARDIMI

Aynı şekilde Vakıf Merkezimizde daha önce’den tespit edilen, Yetim, Dul, yaşlı ve çok fakir durumda olan ailelerle (birlikte yüksek öğrenim gören ve zor durumda olan Üniversite öğrençilerimize’de) İmkanlar dahilinde Nakdi Yardımlar yapılmaktadır.

C - KIRTASİYE YARDIMI

Nasip olursa okullar açıldığın’ da her Yıl olduğu gibi bu sene yine aynı şekilde Vakıf Merkezimizde daha önce tespit ettiğimiz, Okula giden ve zor durumda bulunan Öğrencilerimize Kırtasiye yardımı yapılacaktır.

D - HASTA TEDAVİ HİZMETLERİMİZ

En başarılı olduğumuz hizmet dalımız, anlaştığımız Devlet ve Özel hastanelerimiz ve ayrıca tanıdık Başhekim ve Doktorlar vasıtasıyla vakfımıza müracaat eden VE sosyal güvencesi olmayan Ahıskalı Vatandaşlarımızı bedava muane, tedavi ve ameliyat dahil her turlu sağlık hizmetleri vermekteyiz.

TEŞEKÜRLER

Bütün bu hayırlı hizmetlerimize katkı ve destek veren hayır kurum ve kuruluşlarına , Beledıye ve Valilkiğimıze ,kaymakamlarımıza, hamıyet sever Buyuklerımıze,İş adamı derneklerine, Türk Kızılayına, hastahaene ve doktorlarımıza Ahıkalı aileler adına sonsuz teşekkürlermizi sunar..Rabbimiz kendilerınden razı olsun.Amin

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

Yorumlar

0 yorum

Ahıska Haber

Ahıska ve Ahıska Türkleri ile ilgili siz de haber yazın, yayınlayalım.
Yeni Haber Yaz